Beste leerlingen,

Op maandag 28 juni vierden wij de proclamatie van jullie, onze geslaagde aspiranten van 6TSO, 7BSO en het CLW. Verschillende enthousiastelingen gaven een hartverwarmende speech waarin toch duidelijk werd dat jullie veel hebben geleerd en genoten van jullie tijd op onze school.

De directeur, en zelfs de deputé, feliciteerden jullie met het behaalde resultaat. Er werd geklonken op jullie verworven diploma en herinneringen opgehaald. Vergeten verhalen werden opgerakeld en de aanwezige leerkrachten wuifden hun geliefkoosde pupillen uit.

 

De meest voorbeeldige leerlingen behaalden hun SODA-attest, een bekrachtiging van een jaar lang onbetwiste inzet en een positieve houding. Naast dit attest ontvingen zij ook nog een kleine attentie van de SODA-werkgroep.

Jullie gaan nu elk jullie eigen weg. Sommigen gaan studeren, andere starten al met werken. Eender welke keuze jullie ook maken, willen we jullie een hart onder de riem steken en heel erg veel succes wensen in je verdere loopbaan. Wij weten dat jullie over een gezonde basis beschikken om verder te groeien en te leren.

Met veel genoegen kijken wij uit om jullie in de toekomst terug te zien en te vernemen wat jullie allemaal hebben gerealiseerd. En stiekem hopen wij dat jullie tóch vooral ook een beetje trots zijn dat jullie leerling van de Provinciale Technische School zijn geweest.