Fijn dat je interesse hebt om je in te schrijven op onze school. Gezien de huidige coronasituatie organiseren wij voorlopig geen fysieke inschrijvingen op de campus. Daarom vragen wij jullie onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen en ons de nodige informatie te bezorgen. Wij zullen op onze beurt jullie contacteren en inlichten over de verdere procedure.

Indien je toch een bezoek wil brengen aan de school, vragen we u tijdig een afspraak te maken met de medewerkers van onze school. Dit kan via het contactformulier.

Let op: Op dit moment zijn de inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022 geopend voor de eerstejaars. Vanaf maandag 3 mei worden de inschrijvingen geopend voor de andere jaren.

 

 

Inschrijvingsformulier

 

Woonadres

GDPR: De PTS Maasmechelen zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag. Op 30 september 2021 zullen de gegevens automatisch uit de database verwijderd worden. Je hebt altijd het recht je gegevens in te kijken, te laten aanpassen of te laten schrappen. Hiervoor neem je contact op met ptsmm@limburg.be.