Fijn dat je interesse hebt om je in te schrijven op onze school. Gezien de huidige coronasituatie organiseren wij voorlopig geen fysieke inschrijvingen op de campus. Daarom vragen wij jullie onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen en ons de nodige informatie te bezorgen. Wij zullen op onze beurt jullie contacteren en inlichten over de verdere procedure.

Indien je toch een bezoek wil brengen aan de school, vragen we u tijdig een afspraak te maken met de medewerkers van onze school. Dit kan via het contactformulier.

 

Inschrijvingsdata 2022-2023

 

  • 21 maart 2022  t.e.m. 1 april 2022 - voorrangsleerlingen (broers en zussen van huidige leerlingen, kinderen van personeel)
  • 19 april 2022 t.e.m. 2 mei 2022 - inschrijvingen indicatorleerlingen eerste leerjaar
  • vanaf 19 april 2022: vrije inschrijvingen vanaf het 2de jaar
  • vanaf 9 mei 2022: vrije inschrijvingen 1ste jaar

GDPR: De PTS Maasmechelen zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag. Op 30 september 2021 zullen de gegevens automatisch uit de database verwijderd worden. Je hebt altijd het recht je gegevens in te kijken, te laten aanpassen of te laten schrappen. Hiervoor neem je contact op met ptsmm@limburg.be.